What Happened in 2016?

So here come the last month of 2016, December. The last month of this craziness year and there's a lot of things happen in this year. Let's wrap it up.

Ada banyak hal yang terjadi pada tahun 2016 ini, dari kehidupan pribadi, pekerjaan, keluarga, dan semua ini berkaitan dengan kegiatan membaca dan ngeblog :)

Tahun ini aku dipromosi, tahun ini juga aku megang proyek yang cukup besar, dan tentunya tanggung jawab yang lebih besar. In the begining, aku merasa terbebani. Hahahahaha... Tapi dengan berjalannya waktu, aku yang dulunya perfeksionis, belajar menerima bahwa aku pun bisa melakukan kesalahan, tidak semuanya berjalan dengan apa yang aku mau.

Aku juga banyak menghabiskan waktu dengan keluarga, berusaha untuk lebih dekat dengan mereka dan membuat mereka bahagia. Cheesy, I know, but I'm trying to be a good daughter and sister.

Dalam ngeblog, terus terang tahun ini super parah. Mood dan waktu untuk baca hampir gak ada. Walaupun beli buku apalagi yang diskonan mah tetap. Yang penting punya dulu, bacanya belakangan. Hahahahah.. Tapi aku udah mengurangi pembelian buku kok, gak kalap kayak kemarin-kemarin. Mau fokus baca timbunan yang dimiliki.

Aku juga mau mengucapkan maaf karena gak bisa banyak ngeblog di tahun ini dan bulan ini pun gak ada review novel romance. Bulan ini aku juga akan hiatus karena mau fokus ke proyek yang akan di-launch di bulan Januari 2017 plus mau liburan. Hehehehehe... Walaupun masih amat sangat terlalu awal, aku mengucapkan:

Merry Christmas 2016
and
Happy New Year 2017

See you next year! Thank you for everything.
Keep reading, keep writing, keep blogging :)

PS: Let's give standing ovation for everything we've done this year, always remember the moment that made you happy and sad. You need them to make you move forward. Be strong, be forgiving, be happy, and always always always thankful for everything. Okay, guys?

Harlequin Romance New Design

Sejak pertengahan November kemarin, desain layout Harlequin Romance berubah. Mulai dari header, font, gambar-gambar untuk halaman, widget, dan sebagainya. Untuk komentar aku menggunakan Disqus karena seems interesting, cuma berharap loading page-nya gak lama :)

Dan seperti kemarin, warna utama blog aku tetap pink ditambahkan dengan gradasi biru dan gold. Banyak gambar-gambar yang aku hilangkan karena loading halaman utamanya termasuk lambat. Jadi, aku bikin se-simple mungkin dan tentunya nyaman untuk di mata plus tetap girly.

Format review juga akan berubah, di tahun depan hanya akan ada sinopsis, review, dan verdict. Setelah berjalan setahun, aku menyadari banyak part yang sangat jarang aku gunakan, jadi akhirnya aku putuskan untuk buang.

Ada halaman baru yaitu About Blog & Blogger yang bercerita mengenai aku dan blog ini. Sedangkan halaman Book Sale masih dalam status on progress, aku belum sempat rapiin euy yang ada di dalam lemari >,<

So, I hope you enjoy Harlequin Romance new look. Apabila ada saran dan kritik silakan tinggalkan komentar kamu di bawah ini ya :)

The Reason Why I Buy Those Books

Yeayyy... Akhirnya kesambet ide buat nulis blog lagi setelah sekian lama. "The Reason Why" adalah segmen-segmen pemikiran aku tentang buku. Oh ya, ini bersifat subjektif ya, bukan berdasarkan riset atau hal-hal ilmiah lainnya. So, we can agree to disagree.

Untuk tema TRW bulan ini, aku akan membahas alasan aku membeli sebuah buku. Pernah gak sih kamu beli sebuah buku, terus pas mau baca, kamu bertanya-tanya kenapa ya dulu beli buku ini?
Feel free to share your opinion ^^


Auto-buy Author
Aku memiliki beberapa penulis yang setiap buku dia keluarin, pasti akan aku beli. Misalnya The Bourbon King (J.R. Ward) yang aku beli minggu lalu. Buku ini ga ada hubungannya sama sekali dengan seri Black Dagger Brotherhood, malah seri baru, bahkan genre-nya pun berbeda. Hahahahha...

Sparkling Review Stars and Review
Pertama kali berkenalan dengan novel Catherine Anderson adalah karena aku membaca review novel ini di goodreads. Rata-rata rating novel CA juga di atas 3,7 yang semakin membuat aku yakin untuk membeli dan membaca karya beliau. Selain itu, aku juga memiliki beberapa reviewer yang cukup menjadi patokanku untuk beli buku atau gak ketika galau.

Intriguing Synopsis
Berhubung novel di Indo tidak sama seperti novel di luar yang tidak dibungkus plastik, aku cuma bisa baca sinopsis yang ada di belakang buku saja. Kalau misalnya premisnya cukup menarik dan harganya oke, aku akan beli. Hehehehehe...

Tapi kadang sinopsis itu juga bisa menipu sih. Misalnya karya Maya Banks, dimana aku cocok sama karya Historical Romance tapi gak cocok sama Contemporary Romance dia. Padahal baca sinopsisnya menurutku bagus.

Hype
Ada beberapa novel yang aku beli karena lagi hype banget dan rasanya gimana gitu kalau aku belum baca terus semua orang bilang bagus. Penasaran lah yaaa... Buku yang aku beli karena alasan ini ada Me Before You, The Fault in Our Stars, The Alchemist, Have A Little Faith, Human of New York: Stories, To Kill A Mockingbird, serinya Suzanne Collins, hmmm... apa lagi ya? Kayaknya ada sih lebih dari 10. 

So far yang ngikutin hype, ada sih yang agak kecewa. But, on the other hand, I'm satisfied. Seenggaknya gak cengo-cengo amat lah ketika orang-orang pada bahas. Tapi aku udah gak ngikutin hype sih sekarang, kalo pun penasaran baca ebook-nya aja :)

Susan Elizabeth Phillips - What I Did for Love [Wynette, Texas #5]

Judul : What I Did for Love
Sub Judul : -
Seri : Wynette, Texas #5
Penulis : Susan Elizabeth Phillips
Halaman : 416
Genre : Contemporary Romance

Penerbit : Avon
Tanggal Terbit : Desember 2009
Harga : -
Translator : -
Editor : -

Tipe buku : Mass market paperback
Status buku : Punya
Periode baca : 20-23 Oktober 2016



How did this happen?

Georgie York, once the costar of America's favorite television sitcom, has been publicly abandoned by her famous husband, her film career has tanked, her father is driving her crazy, and her public image as a spunky heroine is taking a serious beating.

What should a down-on-her-luck actress do?

Not go to Vegas... not run into her detestable former costar, dreamboat-from-hell Bramwell Shepard... and not get caught up in an ugly incident that leads to a calamitous elopement. Before she knows it, Georgie has a fake marriage, a fake husband, and maybe (or not) a fake sex life.

It's a paparazzi free-for-all as two enemies find themselves working without a script in a town where the spotlight shines bright... and where the strongest emotions can wear startling disguises.

Novemberian Birthday!!

Yeaaaaaahhhhhhh....
Kami para BBI yang berulang tahun pada bulan November, mengadakan acara tukar kado buku, di antara kami saja tapi >,<
Kalau gak ada event ini, mungkin blog aku akan berdebu sampai tahun depan. Hahahahahaha...

Maafkan aku ya sudah lama gak nge-review novel romance. Lagi super duper sibuk dan banyak kerjaan. Gak sempet baca sama sekali, bahkan pulang kerja pun masih lanjut kerja, hikss... #kenapajadicurcol?

Oke, balik lagi ke event birthday para Novemberian, seperti yang aku bilang tadi, kami akan adain secret santa. Nah, di post ini, aku akan bikin list novel-novel apa saja yang aku inginkan :)

Wonder by R.J. Palacio
Bukan genre aku banget kan? Kenapa buku ini? Well, aku tahu buku ini bagus banget berdasarkan rekomendasi dari yang sudah baca. Bahkan aku menghadiahkan buku ini kepada salah satu teman aku. Padahal aku sendiri gak punya #koksedih.
Lagi pengen baca yang agak menusuk-nusuk perasaan gitu. Lagi pengen cerita yang mengaduk-aduk perasaan dan moral #tsaahhhh

Jadi aku berharap bisa mengoleksi seri Wonder ini :)

Dapat dibeli di sini.


Suddenly One Summer by Julia James
Kyaaaaaaa~
Ini lanjutannya seri FBI/Attorney itu loh. Aku udah koleksi dari #1-5, ini buku ke-enam yang aku belum punya. Suka banget sama karya JJ karena karakternya tuh romantis dan keras kepala plus percakapannya kocak. Tiba-tiba jadi pengen baca ulang dari #1. Hmmm...

Dapat dibeli di sini.





Hot on Her Heels by Susan Mallery
Buku terakhir dari seri Lone Star Sisters ini belum aku punya juga. Hohohoho.. Seru sih seri ini sebenarnya, tentang tiga saudara perempuan, masing-masing punya ceritanya. Di buku keempat ini bercerita tentang sahabat dari buku #1. Masalahnya, karakter pria di buku ini tuh musuh dari ketiga saudara ini. Dilemma abis kan si Dana (karakter utama di buku ini) :)

Dapat dibeli di sini.





The Trouble with Honor by Julia London
Tertarik sama buku ini karena cover-nya cakep banget. Merah. My fave color. Red. Blood red.

Bercerita tentang permainan rahasia yang akhirnya menjerumuskan mereka berdua. Muahahahahaha... Suka dengan cerita karakter yang bikin perjanjian dengan orang lain, tapi malah dia yang kena batunya dengan perjanjian itu.


Dapat dibeli di sini.



Anyway, happy birthday for everyone who were born in November. Wishing you all the best in your life.


Yuk intip wishlist Novemberian lainnya :

Lisa Kleypas - Blue-Eyed Devil [The Travises #2]

Judul : Blue-Eyed Devil
Sub Judul : -
Seri : The Travises #2
Penulis : Lisa Kleypas
Halaman : 328
Genre : Contemporary Romance

Penerbit : St. Martin Press
Tanggal Terbit : Maret 2009
Harga :
Translator : -
Editor : -

Tipe buku : Mass market paperback
Status buku : Punya
Periode baca : 17-18 Juli 2016





His name is Hardy Cates. He’s a self-made millionaire who comes from the wrong side of the tracks. He’s made enemies in the rough-and-tumble ride to the top of Houston’s oil industry. He’s got hot blood in his veins. And vengeance on his mind.
She’s Haven Travis. Despite her family’s money, she refuses to set out on the path they’ve chosen for her. But when Haven marries a man her family disapproves of, her life is set on a new and dangerous course.

Two years have gone by. Now Haven has come home. This time, she is determined to guard her heart. And Hardy Cates, a family enemy, is the last person she needs darkening her door—or setting her soul on fire.

Lisa Kleypas - Sugar Daddy [The Travises #1]

Judul : Sugar Daddy
Sub Judul : -
Seri : The Travises #1
Penulis : Lisa Kleypas
Halaman : 432
Genre : Contemporary Romance

Penerbit : St. Martin Press
Tanggal Terbit : Maret 2008
Harga :
Translator : -
Editor : -

Tipe buku : Mass market paperback
Status buku : Punya
Periode baca : 15-17 Juli 2016





SHE'S FROM THE WRONG SIDE OF THE TRACKS

Liberty Jones has dreams and determination that will take her far away from Welcome, Texas - if she can keep her wild heart from ruling her mind. Hardy Cates sees Liberty as completely off-limits. His own ambitions are bigger than Welcome, and Liberty Jones is a complication he doesn't need. But something magical and potent draws them to each other, in a dangerous attraction that is stronger than both of them.

HE'S THE ONE MAN SHE CAN'T HAVE

When Hardy leaves town to pursue his plans, Liberty finds herself alone with a young sister to raise. Soon Liberty finds herself under the spell of a billionaire tycoon - a Sugar Daddy, one might say. But the relationship goes deeper than people think, and Liberty begins to discover secrets about her own family's past.

WILL THEY FIND THEIR HEARTS' DESIRES OR WILL HEARTBREAK TEAR THEM APART?

Two men. One woman. A choice that can make her or break her. A woman you'll root for every step of the way. A love story you'll never forget.

Sherrilyn Kenyon - Acheron [Dark-Hunter #14]

Judul : Acheron
Sub Judul : -
Seri : Dark-Hunter #14
Penulis : Sherrilyn Kenyon
Halaman : 728
Genre : Paranormal Romance

Penerbit : St. Martin Press
Tanggal Terbit : Agustus 2008
Harga : SGD 16.61
Translator : -
Editor : -

Tipe buku : Mass market paperback
Status buku : Punya
Periode baca : 3-8 Juni 2016



Eleven thousand years ago a god was born. Cursed into the body of a human, Acheron spent a lifetime of shame. However, his human death unleashed an unspeakable horror that almost destroyed the earth. Then, brought back against his will, Acheron became the sole defender of mankind.

Only it was never that simple. For centuries, he has fought for our survival and hidden a past he’ll do anything to keep concealed. Until a lone woman who refuses to be intimidated by him threatens his very existence.

Now his survival, and ours, hinges on hers and old enemies reawaken and unite to kill them both.

War has never been more deadly... or more fun.

Sherrilyn Kenyon - Dream Chaser [Dark-Hunter #13, Dream-Hunter #3]

Judul : Dream Chaser
Sub Judul : -
Seri : Dark-Hunter #13, Dream-Hunter #3
Penulis : Sherrilyn Kenyon
Halaman : 369
Genre : Paranormal Romance

Penerbit : St. Martin Press
Tanggal Terbit : Februari 2008
Harga : -
Translator : -
Editor : -

Tipe buku : Mass market paperback
Status buku : Punya
Periode baca : 1-3 Juni 2016



Hades doesn’t often give second chances...
Xypher has one month on Earth to redeem himself through one good deed or be condemned to eternal torture in Tartarus. But redemption means little to a demigod who only wants vengeance on the one who caused his downfall.

Until one day in a cemetery...
Simone Dubois is a medical examiner with a real knack for the job. Those who are wrongfully killed appear to her and help her find the evidence the police need to convict their killers. But when a man appears and tells her that she’s more than just a psychic, she’s convinced he’s insane.

Now the fate of the world hangs in her hands...
It was bad enough when just the dead relied on her. Now’s there’s the seductive Dream-Hunter Xypher who needs Simone’s help in opening a portal to the Atlantean hell realm to fight insatiable demons. The future of mankind is at stake—and so is her life. The only question now is: Who is the bigger threat: the demons out to kill her, or the man who has left her forever changed?

Sherrilyn Kenyon - Upon The Midnight Clear [Dark-Hunter #12, Dream Hunter #2]

Judul : Upon The Midnight Clear
Sub Judul : -
Seri : Dark-Hunter #12, Dream Hunter #2
Penulis : Sherrilyn Kenyon
Halaman : 282
Genre : Paranormal Romance

Penerbit : St. Martin Press
Tanggal Terbit : Oktober 2007
Harga : -
Translator : -
Editor : -

Tipe buku : Mass market paperback
Status buku : Punya
Periode baca : 30 Mei 2016



Ever think Scrooge had it right before the ghosts ruined his life? Meet Aidan O'Conner.
At one time he was a world-renowned celebrity who gave freely of himself and his money without wanting anything in return...until those around him took without asking. Now Aidan wants nothing of the world--or anyone who's a part of it.

When a stranger appears at his doorstep, Aidan knows he's seen her before…in his dreams.

Born on Olympus as a goddess, Leta knows nothing of the human world. But a ruthless enemy has driven her from the world of dreams and into the home of the only man who can help her: Aidan. Her immortal powers are derived from human emotions--and his anger is just the fuel she needs to defend herself…

One cold winter's night will change their lives forever…
Trapped together in a brutal winter storm, Aidan and Leta must turn to the only power capable of saving them--or destroying them both: trust.

Susan Elizabeth Phillips - Call Me Irresistible [Wynette, Texas #6]

Judul : Call Me Irresistible
Sub Judul : -
Seri : Wynette, Texas #6
Penulis : Susan Elizabeth Phillips
Halaman : 384
Genre : Contemporary Romance

Penerbit : Avon
Tanggal Terbit : Maret 2012
Harga :
Translator : -
Editor : -

Tipe buku : Mass market paperback
Status buku : Punya
Periode baca : 28-29 Mei 2016



Lucy Jorik is the daughter of a former president of the United States.

Meg Koranda is the offspring of legends.

One of them is about to marry Mr. Irresistible—Ted Beaudine—the favorite son of Wynette, Texas. The other is not happy about it and is determined to save her friend from a mess of heartache.

But even though Meg knows that breaking up her best friend's wedding is the right thing to do, no one else seems to agree. Faster than Lucy can say "I don't," Meg becomes the most hated woman in town—a town she's stuck in with a dead car, an empty wallet, and a very angry bridegroom. Broke, stranded, and without her famous parents at her back, Meg is sure she can survive on her own wits. What's the worst that can happen? Lose her heart to the one and only Mr. Irresistible? Not likely. Not likely at all.

Susan Elizabeth Phillips - The Great Escape [Wynette, Texas #7]

Judul : The Great Escape
Sub Judul : -
Seri : Wynette, Texas #7
Penulis : Susan Elizabeth Phillips
Halaman : 416
Genre : Contemporary Romance

Penerbit : Avon
Tanggal Terbit : Maret 2014
Harga : -
Translator : -
Editor : -

Tipe buku : Paperback
Status buku : -
Periode baca : 24 Mei 2016



Lucy Jorik is a champ at not embarrassing her family—not surprising since her mother is one of the most famous women in the world. But now Lucy has done just that. Instead of saying "I do" to the most perfect man she's ever known, Lucy flees the church and hitches a ride on the back of a beat-up motorcycle with a rough-looking stranger who couldn't be more foreign to her privileged existence.

At his beach house on a Great Lakes island, Lucy hopes to find a new direction . . . and unlock the secrets of a man who reveals nothing about himself. But as the hot summer days unfold amid scented breezes and sudden storms, she discovers a passion that could change her life forever.

Susan Elizabeth Phillips - Dream A Little Dream [Chicago Stars #4]

Judul : Dream A Little Dream
Sub Judul : -
Seri : Chicago Stars #4
Penulis : Susan Elizabeth Phillips
Halaman : 390
Genre : Contemporary Romance

Penerbit : St. Martin Paperbanc
Tanggal Terbit : Februari 1998
Harga :
Translator : -
Editor : -

Tipe buku : Mass market paperback
Status buku : Punya
Periode baca : 20-21 Mei 2016



A Desperate Young Mother

Rachel Stone's bad luck has taken a turn for the worse. With an empty wallet, a car's that's spilling smoke, and a five-year-old son to support, she's come home to a town that hates her. But this determined young widow with a scandalous past has learned how to be a fighter. And she'll do anything to keep her child safe—even take on...

A Man With No Heart

Gabe Bonner wants to be left alone, especially by the beautiful outcast who's invaded his property. She has a ton of attitude, a talent for trouble, and a child who brings back bad memories. Yet Rachel's feisty spirit might just be heaven-sent to save a tough, stubborn man.

Dare To Dream

Welcome to Salvation, North Carolina—where a man who's forgotten what tenderness means meets a woman with nothing to lose. here two endearing lovers will set off on a funny, touching journey of the heart... to a place where dreams just might come true.

Susan Mallery - Under Her Skin [Lone Star Sisters #1]

Judul : Under Her Skin
Sub Judul : Kesepakatan Sempurna
Seri : Lone Star Sisters #1
Penulis : Susan Mallery
Halaman : 424
Genre : Contemporary Romance

Penerbit : Gramedia Pustaka Utama
Tanggal Terbit : November 2015
Harga : -
Translator : Nur Anggraini
Editor : 

Tipe buku : Mass market paperback
Status buku : Punya
Periode baca : 24 April 2016



“Ahli Waris Jutawan Bertunangan dengan Playboy!”

Kira-kira begitulah tajuk berita dalam bayangan Lexi Titan jika kabar pertunangannya dengan Cruz Rodriguez diumumkan di media massa. Seluruh warga Titanville dijamin akan membicarakannya, dan Lexi tak mungkin menghindar. Nyatanya, Lexi memang dikejar utang yang mengancam kelangsungan bisnisnya, kecuali ia bersedia menjadi tunangan Cruz Rodriguez selama enam bulan.

Cruz memang kaya, sukses, dan ganteng selangit. Singkat kata, dia punya segalanya kecuali darah biru untuk menjadi anggota elite Texas. Itu sebabnya dia menawarkan bantuan keuangan kepada Lexi, yaitu agar bisa mendapatkan akses ke jaringan kelas atas kenalan ayah Lexi.

Namun tak seorang pun menduga cinta satu malam mereka yang telah lalu akan terulang kembali dalam kesepakatan yang sempurna ini.

Rainbow Rowell - Attachments

Judul : Attachments
Sub Judul : -
Seri : -
Penulis : Rainbow Rowell
Halaman : 357
Genre : Historical Romance

Penerbit : Orion
Tanggal Terbit : Februari 2012
Harga : 1,148 yen
Translator : -
Editor : -

Tipe buku : Paperback
Status buku : Punya
Periode baca : 13-14 Februari 2016



It's 1999 and the internet is still a novelty. At a newspaper office, two colleagues, Beth and Jennifer, e-mail back and forth, discussing their lives in hilarious details, from love troubles to family dramas. And Lincoln, a shy IT guy responsible for monitoring e-mails, spends his hours reading every exchange.

At first their e-mails offer a welcome diversion, but the more he reads, the more he finds himself falling for one of them. By the time Lincoln realises just how head-over-heels he is, it's too late to introduce himself.

After a series of close encounters, Lincoln eventually decides he must follow his heart... and find out if there is such a thing as love before first sight.

Susan Elizabeth Phillips - Glitter Baby [Wynette, Texas #3]

Judul : Glitter Baby
Sub Judul : -
Seri : Wynette, Texas #3
Penulis : Susan Elizabeth Phillips
Halaman : 448
Genre : Contemporary Romance

Penerbit : Avon
Tanggal Terbit : December 2008
Harga : -
Translator : -
Editor : -

Tipe buku : paperback
Status buku : Punya
Periode baca : 14-24 Januari 2016



Fleur Savagar is the most beautiful woman in the world . . . to everyone but herself. With her oversized hands and paddle-boat feet, her streaky blond hair and funny green eyes, she lives a life filled with secrets that began before she was born. That was when her bewitching mother left home to find James Dean and met Errol Flynn instead. Now Fleur has to grow up quickly, and life won't make that easy.

Jake Koranda is both New York's most brilliant playwright and Hollywood's hottest actor. Difficult, talented, and tormented, he has no patience for international glamour girls, not even ones with beautiful bodies and smart-aleck mouths. But there's more to the Glitter Baby than shine, and Fleur's tougher than Jake expects. Even with the odds stacked against her, she's fiercely determined to discover the woman she's destined to be.

An ugly duckling who can't believe she's turned into a swan . . . A tough-guy movie star with a haunted past . . . In a land of broken dreams, can two unlikely lovers trust their hearts?

Stephanie Bond - Baby, Drive South [Southern Roads #1]

Judul : Baby, Drive South
Sub Judul : -
Seri : Southern Roads #1
Penulis : Stephanie Bond
Halaman : 336
Genre : Contemporary Romance

Penerbit : MIRA
Tanggal Terbit : Mei 2011
Harga : -
Translator : -
Editor : -

Tipe buku : ebook
Status buku : -
Periode baca : 5-6 Desember 2015



The hardheaded Armstrong brothers are determined to rebuild their tornado-ravaged hometown in the Georgia mountains. They've got the means, they've got the manpower…what they need are women! So they place an ad in a northern newspaper and wait for the ladies to answer their call….
Porter, the youngest Armstrong, is all for importing women. Still, he's so blown away by the sheer numbers, he falls off the water tower. Luckily there's a doctor among the newcomers—sweet and sexy Dr. Nikki Salinger.

And Porter has every intention of checking out her bedside manner….

Johanna Lindsey - Home for The Holidays

Judul : Home for The Holidays
Sub Judul : -
Seri : -
Penulis : Johanna Lindsey
Halaman : 339
Genre : Historical Romance

Penerbit : AVON
Tanggal Terbit : October 2010
Harga : -
Translator : -
Editor : -

Tipe buku : Mass market paperback
Status buku : Punya
Periode baca : 9 Januari 2016



Left to handle the rumors of her family's bankruptcy and impending eviction, Larissa Ascot's wishes for a merry Christmas seem to be in peril for the first time in her sheltered life. A charming would-be "benefactor," Vincent Everett, the Baron of Windsmoor, has offered to shelter Larissa and her young brother. But more than Yuletide spirit seems to have inspired the baron's generosity. From the moment he first set eyes on Larissa, the highborn rogue was bewitched. And now that she has taken up residence in his home, he aches with wanting her --- a most unfortunate state of affairs, since the proud beauty obviously despises him ... and since Vincent has sworn to seek a righteous vengeance on the Ascot family.

But Christmas is a time of miracles, after all. And even two rival souls can be touched by the spirit of forgiveness in these magical days --- and showered with precious gifts of tenderness, love, and ecstasy unbound.

J.D. Robb - Divided in Death [In Death #18]

Judul : Divided in Death
Sub Judul : Terpisah dalam Kematian
Seri : In Death #18
Penulis : J. D. Robb
Halaman : 560
Genre : Suspense Romance

Penerbit : Gramedia Pustaka Utama
Tanggal Terbit : November 2013
Harga : Rp 54.400
Translator : -
Editor : -

Tipe buku : Mass market paperback
Status buku : Punya
Periode baca : 29 November - 1 Desember 2015



Reva Ewing, mantan anggota Dinas Rahasia dan pakar keamanan untuk Roarke Enterprises, menjadi tersangka utama pembunuhan. Dia punya alasan yang tepat untuk membunuh suaminya, seniman ternama Blair Bissel. Pria itu bukan hanya memiliki afair, tetapi dia melakukannya dengan sahabat Reva.

Namun Letnan Eve Dallas, yang mengepalai penyelidikan, percaya Reva tak bersalah. Naluri Eve menyatakan bahwa TKP tampak terlalu sempurna, jawabannya terlalu jelas. Dan ketika menggali lebih jauh, Eve mendapati pembunuhan ini terkait dengan kelompok mata-mata pemerintah dan kelompok tekno-teroris yang berusaha menyebarkan virus komputer berbahaya.

Eve dan Roarke pun berpacu dengan waktu untuk menembus kelompok yang tak segan-segan membunuh orang-orang tak berdosa sebelum bahaya menyebar ke seluruh negeri.