Cuap-cuap: Belanja Buku Online Dimana?

Terkadang aku suka dapat email terkait novel-novel yang aku baca. Yang paling sering sih ditanya, bukunya beli dimana? Ada beberapa buku yang memang aku beli langsung di toko buku. Tapi itu jarang banget, cuma kalau lagi ada diskon besar seperti event book fair.

Lalu sisanya? Tentunya aku beli secara online. Ada beberapa kekurangannya sih kalau belanja online, seperti kita gak bisa milih yang covernya masih mulus atau yang lem bukunya bagus. So, kali ini aku akan membagikan informasi website biasa aku beli novel secara online.

Tapi sebagai catatan, keberadaan pembeli adalah di Indonesia ya. Soalnya kecepatan buku sampai di tempat berbeda-beda.

Robyn Carr - The Wanderer [Thunder Point #1]

Title : The Wanderer
Series : Thunder Point #1
Author : Robyn Carr  
Publisher : Harlequin MIRA  
Published Date : March 2013
Halaman : 384
Genre : Contemporary Romance  
ARC courtesy of NetGalley

From Robyn Carr, #1 New York Times bestselling author of the popular Virgin River novels, comes Thunder Point-the highly anticipated new series that will make you laugh, make you sigh, and make you fall in love with a small town filled with people you'll never forget.

Nestled on the Oregon coast is a small town of rocky beaches and rugged charm. Locals love the land's unspoiled beauty. Developers see it as a potential gold mine. When newcomer Hank Cooper learns he's been left an old friend's entire beachfront property, he finds himself with a community's destiny in his hands.

Cooper has never been a man to settle in one place, and Thunder Point was supposed to be just another quick stop. But Cooper finds himself getting involved with the town. And with Sarah Dupre, a woman as complicated as she is beautiful.

With the whole town watching for his next move, Cooper has to choose between his old life and a place full of new possibilities. A place that just might be home.

Olivia Cunning - Backstage Pass [Sinners on Tour #1]

Judul : Backstage Pass
Seri :  Sinners on Tour #1
Penulis : Olivia Cunning
Penerbit : Sourcebooks Casablanca
Tanggal Terbit : Oktober 2010
Halaman : 384
Genre : Contemporary Romance; Erotica Romance

Five stunning guys, one hot woman, and a feverish romance . . .

For him, life is all music and no play . . .

When Brian Sinclair, lead songwriter and guitarist of the hottest metal band on the scene, loses his creative spark, it will take nights of downright sinful passion to release his pent-up genius .
She's the one to call the tune . . .

When sexy psychologist Myrna Evans goes on tour with the Sinners, every boy in the band tries to seduce her. But Brian is the only one she wants to get her hands on . . .

Then the two lovers' wildly shocking behavior sparks the whole band to new heights of glory... and sin...

Nora Roberts - Blue Smoke

Judul : Blue Smoke
Sub Judul : Pemuja Api
Penulis : Nora Roberts
Penerbit : Gramedia
Tanggal Terbit : Maret 2010
Halaman : 632
Berat : -
Dimensi : -
Genre : Suspense Romance

Di antara kilauan cahaya api yang membakar habis restoran piza keluarganya, Reena Hale menemukan pesona api. Pada usia sebelas tahun, Reena memutuskan untuk mempelajari api. Menemukan alasan di balik api yang disulut dengan sengaja dan memastikan seseorang dihukum. Ia pun belajar, berlatih, dan bekerja keras untuk mendapatkan lencana polisi yang diimpikannya.

Sayangnya, percintaan Reena tidaklah semulus perjalanan kariernya. Ketika tiga kisah cintanya berakhir dalam tragedi yang melibatkan api, Reena memutuskan untuk tidak lagi berurusan dengan cinta. Sampai takdir memutuskan untuk mempertemukannya dengan Bowen Goodnight, pria yang ternyata sudah lama terobsesi dengan Reena. Tanpa daya, Reena jatuh cinta pada pria itu.

Ketika hubungan mereka mulai berkembang, Reena mendapat ancaman dari sosiopat misterius, dan tak lama Bo dijadikan sasaran. Menyadari hidup orang-orang yang dicintainya terancam, Reena tahu dirinya berpacu dengan waktu untuk menemukan si pengancam. Sebelum si pemuja api kembali merenggut nyawa orang yang dikasihinya.

Suzanne Enoch - London's Perfect Scoundrel [Lessons in Love #2]

Judul : London's Perfect Scoundrel
Sub Judul : Sang Marquis Perayu
Seri : Lessons in Love #2
Penulis : Suzanne Enoch
Penerbit : Gramedia
Tanggal Terbit : Januari 2013
Halaman : 464
Berat : -
Dimensi : 110 x 180
Genre : Historical Romance

“Jangan memotong pembicaraan wanita seolah yang ingin kausampaikan lebih penting. Jika kau meminta pendapat, terimalah. Pria sejati harus rela mendahulukan kepentingan wanita di atas kepentingan sendiri. Dan jangan menganggap ketika wanita memilih tugas atau kegiatan, itu sekadar ‘hobi’.”

Meski orang-orang memanggilnya “Saint”, Marquis of St. Aubyn dikenal atas reputasinya yang buruk sebagai pria penggoda di London. Evelyn Ruddick tahu ia seharusnya menghindari St. Aubyn, tapi keinginan wanita itu untuk membantu Panti Asuhan Heart of Hope membuatnya harus berhadapan dengan St. Aubyn, ketua dewan pengawas panti asuhan tersebut. Evie bertekad mengajari pria arogan dan memesona itu menjadi gentleman. Ia tahu itu takkan mudah, terutama ketika situasi berbalik, dan ia tergoda oleh rayuan Saint.

Charles Shehan-Miles - Just Remember to Breathe [Thompson Sisters #1]

Title : Just Remember to Breathe
Series : Thompson Sisters #1
Author : Charles Sheehan-Miles
Publisher : Cincinnatus Press
Published Date : November 2012
Halaman : 280
Genre : Contemporary Romance

Alex Thompson’s life is following the script. A pre-law student at Columbia University, she’s focused on her grades, her life and her future. The last thing she needs is to reconnect with the boy who broke her heart.

Dylan Paris comes home from Afghanistan severely injured and knows that the one thing he cannot do is drag Alex into the mess he’s made of his life.

When Dylan and Alex are assigned to the same work study program and are forced to work side by side, they have to make new ground rules to keep from killing each other.

Only problem is, they keep breaking the rules.

The first rule is to never, ever talk about how they fell in love.

Georgia Cates - Beauty from Pain [Beauty #1]

Judul : Beauty from Pain
Seri : Beauty #1
Penulis : Georgia Cates
Penerbit : Georgia Cates
Tanggal Terbit : Januari 2013
Halaman : 377
Genre : Contemporary Romance

They agreed on three months...but their love knew no boundaries.

Jack McLachlan is a wine making magnate and easily one of Australia’s most eligible bachelors. His success and wealth make him no stranger to the complications of romantic relationships and that’s why he goes to extreme measures to avoid the hassle. He prefers simplicity in the form of a beautiful female companion with no strings attached. He arranges relationships like business deals and they’re always the same. No long term relationships. No real names.

It’s his game and his rules. He’s content to play as usual, but when Laurelyn Prescott enters his life, his strategy must change because this player is like none he's ever encountered. His world is turned on its head after he begins a three month affair with the beautiful American musician. Nothing goes according to plan and as he breaks more and more of his own rules for her, she’s exceptionally close to becoming something he never thought possible. His ultimate game changer.

Patricia Olney - Jade's Gamble

Title : Jade's Gamble
Author : Patricia Olney
Publisher : Loveswept
Published Date : February 2013
Pages : 240 pages
Genre : Contemporary Romance
ARC courtesy by NetGalley


Single mother Jade O’Donnell is desperate. Embroiled in an ugly custody battle, Jade is convinced that being in a committed relationship will up her chances to keep her son. So when the wildly charismatic Trace Banyon walks into her lawyer’s office to inquire about a job, Jade’s willing to bet that he’s the perfect candidate to play the part of loving husband. She just never expects that Trace will steal her heart.

Temptation in the flesh, Trace insists that he will never be tied down in real life. He agrees to Jade’s scheme on one condition: It will mean nothing more than a business deal. But with Jade posing on his arm, Trace can’t help but feel genuine affection—and exhilarating passion. Now his bewitching make-believe wife has the stalwart bachelor considering the two words he has sworn will never pass his lips: “I do.”

Julie James - About That Night [FBI/US Attorney #3]

Judul : About That Night
Sub Judul : Malam Itu
Seri : FBI/US Attorney #3
Penulis : Julie James
Penerbit : Elex Media Komputindo
Tanggal Terbit : Februari 2013
Halaman : 428
Berat : -
Dimensi : 110 x 180
Genre : Contemporary Romance

Sekalipun mencoba melawan percikan api yang dia rasakan pada malam mereka bertemu, Rylann Pierce tak kuasa menahan kuatnya pesona Kyle Rhodes sang milyuner. Tapi ketika sang pewaris tidak muncul dalam kencan mereka, Rylann mengubur mimpinya dalam-dalam… sampai sembilan tahun kemudian mereka bertemu kembali di ruang pengadilan!

Begitu terbebas dari penjara, Kyle Rhodes memutuskan tidak mau berurusan kembali dengan segala tetek bengek peradilan, terlebih menjadi saksi suatu kasus! Tapi ketika Rylann Pierce yang datang meminta, Kyle tidak bisa menolak. Sekalipun Rylann sudah menegaskan, tidak mencampur urusan bisnis dengan kesenangan, Kyle pun tidak mau menyerah!

Diana Palmer - Trilby

Judul : Trilby
Sub Judul : -
Seri : -
Penulis : Diana Palmer
Penerbit : Gramedia
Tanggal Terbit : Januari 2013
Halaman : 454
Berat : -
Dimensi : 110 x 180
Genre : Historical Romance

Dear Diary,


Sungguh tak pernah terbayang olehku keluarga kami harus pindah ke Arizona yang tandus dan tak beradab ini. Di sini hanya ada debu dan kaum Indian yang kejam. Terlebih, properti Papa berada di dekat Meksiko yang tengah dilanda konflik, kian hari kian sulit saja mengelola tempat ini karena bahaya yang mengancam.



Meski begitu, aku berusaha keras beradaptasi. Sayang ada satu lelaki yang sangat menguji kesabaranku. Siapa lagi dia kalau bukan tetangga kami, Thornton Vance! Laki-laki ini benar-benar kasar dan tak tahu sopan santun kalau berhadapan denganku. Walau harus kuakui, dia memang amat sangat menarik dan memesona.



Tapi kini konflik di dekat perbatasan semakin memanas, dan kami butuh bantuan Thorn untuk menjaga properti. Masalahnya, seberapa besar risiko yang bersedia kutanggung dengan menempatkan diri di  tangan lelaki yang terbiasa mendapatkan keinginannya?


Trilby

Kendall Ryan - Make Me Yours [Unravel Me #2]

Judul : Make Me Yours
Seri : Unravel Me #2
Penulis : Kendall Ryan
Penerbit : CreateSpace
Tanggal Terbit : November 2012
Halaman : 238
Genre : Contemporary Romance; New Adult

Emotionally crippled Liz isn’t looking for a relationship when she meets delish boy-next-door, Cohen. He’s a few years younger, a volunteer firefighter, oh…and a virgin, making him totally off limits. But never one to back away from a challenge, she’s drawn to him even while she continues to satisfy her physical needs elsewhere.

Even as she spends her evenings in another man’s arms, she somehow finds herself curled up in Cohen’s bed each night. It’s been a long time since she had a true honest-to-goodness make out session, but Cohen’s showing her just how much fun not having sex can be.
When Cohen’s injured, her real feelings for him rise to the surface, and she has to decide if she’s willing to take a risk on love after enduring so much heartbreak in her past.

Kendall Ryan - Unravel Me [Unravel Me #1]

Judul : Unravel Me
Seri : Unravel Me #1
Penulis : Kendall Ryan
Penerbit : CreateSpace
Tanggal Terbit : September 2012
Halaman : 214
Genre : Contemporary Romance; New Adult

Psychology student Ashlyn Drake’s neat, orderly life takes a turn for the crazy when she finds the perfect subject for her amnesia thesis – a young man without any memory of his previous life, including the murder he’s accused of committing.

Against all common sense, Ashlyn’s drawn to him like a moth to a flame. Perhaps it’s that he’s so incredibly male, and even handcuffed to his hospital bed he could pass for a cologne ad – Scent de Insanity. Or perhaps it’s because she’s spent too many lonely nights studying. Either way, she’s determined to help him solve the mystery of his past. She begins to unravel who he was before, using his cryptic tattoos, and his paintings that scream of a dark past as her only clues. When she finally learns his secret there’s no telling which one is the real him, the gentle lover she’s fallen for or the troubled man with a dark past.

Jadwal Review Maret 2013

Tak terasa sudah masuk bulan ketiga. Reading challenge-ku kenapa gak maju-maju gini ya? Suram juga *sigh*

Sepertinya aku banyakan baca ebook daripada baca buku fisik bulan ini. Heheheheheheh... Oh ya, aku juga akhir-akhir ini bacanya paralel. Jadi sekali baca, bisa 2-3 novel yang kubaca setengah-setengah. Gak seperti dulu yang satu buku tamat. Soalnya akhir-akhir ini suka bosanan. Huhuhuhuhu...

Kalian boleh loh ke list TBR-ku di : http://www.goodreads.com/review/list/5559352?format=html&page=1&shelf=to-read dan request minta aku baca yang mana dulu. Tapi dengan syarat, aku sudah baca buku seri nomor sebelumnya ^^

Oh ya, maaf juga gak ada jadwal novel apa saja yang terbit bulan ini. Kemarin sempat nge-list, tapi pas aku cek lagi sepertinya terhapus post-nya. Sakit banget rasanya udah cape-cape nulis, eh kehapus T____T
So, buat yang mencari jadwal terbit bulan Maret, aku minta maaf karena gak bisa nge-post daftarnya.