Friday's Recommendation #4

Hihihihi... udah lama gak posting meme Friday's Recommendation Ren ^^ Langsung rekomendasiin 3 buku deh. Hahahahahaha..

Peraturan meme Friday's Recommendation :

  1. Pilih jenis rekomendasi buku. Ada dua jenis rekomendasi, yang pertama dan sifatnya mutlak adalah Rekomendasi Buku untuk Diterjemahkan. Jika tidak ada buku yang direkomendasikan untuk diterjemahkan, maka bisa memilih pilihan kedua, Rekomendasi Buku Pilihan. Disini rekomendasikan buku yang paling kamu suka baca dalam minggu ini.
  2. Pilih hanya 1 (satu) buku untuk direkomendasikan. Tidak boleh lebih.
  3. Beri sinopsis, genre buku dan alasan kenapa kamu merekomendasikan buku itu.
  4. Posting button meme di atas tadi.
  5. Blogger yang sudah membuat memenya, jangan lupa menaruh link ke blog di daftar linky di bagian paling bawah post Ren (lihat di sini), sehingga pembaca bisa blog walking.
  6. Untuk pembaca blog yang tidak punya blog, bisa menulis rekomendasinya di kolom komen.
  7. Bahasa yang dipergunakan terserah. Jika memang khusus blog yang menggunakan bahasa Inggris, dipersilakan menulis dengan bahasa Inggris. Begitu juga sebaliknya.

Here's my Friday's Recommendation #4:

Genre : Contemporary Romance

Sinopsis:
- When Lightning Strikes -
Simon O'Neal's causing trouble again. And it's up to Gail DeMarco to stop him.

Gail DeMarco left Whiskey Creek, California, to make a name for herself in Los Angeles. Her PR firm has accumulated a roster of A-list clients, including the biggest box office hit of all—sexy and unpredictable Simon O'Neal. But Simon, who's just been through a turbulent divorce, is so busy self-destructing he won't listen to anything she says. She drops him from her list—and he retaliates by taking the rest of her clients with him.

Desperate to save her company, Gail has to humble herself by making a deal with Simon. The one thing he wants is custody of his son, but that's going to require a whole new image. He needs to marry some squeaky-clean girl who'll drag him off to some small, obscure place like Whiskey Creek.

Gail's the only one he can trust. She agrees to become his wife—reluctantly. But she isn't reluctant because he's too hard to like. It's because he's too hard not to love!

- When We Touch -
You’re invited to a wedding in Whiskey Creek, Heart of the Gold Country.

Unfortunately, it’s the wrong wedding. Olivia Arnold is arranging the festivities—and it’s the hardest thing she’s ever done. Because she should be marrying Kyle Houseman. They were together for more than a year…. But her jealous sister, Noelle, stole him away—and now she’s pregnant.

All their friends in Whiskey Creek know as well as Olivia does that Kyle’s making a mistake. His stepbrother, Brandon, knows it, too. But Kyle’s determined to go through with it, for his child’s sake.

Olivia’s devastated, but surprisingly Brandon—the black sheep of the family—is there to provide comfort and consolation. The intensity between them, both physical and emotional, shows Olivia that maybe Kyle wasn’t the right man for her… But is Brandon?

- When Snow Falls -
Welcome To Winter In Whiskey Creek-Home Of The Gold Country! Her name is Cheyenne. But who is she? 

After growing up in cheap motels, moving from town to town with her sister and mother, Cheyenne Christensen is grateful to be on her own. She's grateful, too, for the friends she found once her family settled in California. But she's troubled by the mystery of her earliest memories, most of which feature a smiling blonde woman. A woman who isn't her mother. 

Although Cheyenne has repeatedly asked for explanations, the people who could help aren't talking. Cheyenne is set on finding answers, but without so much as a birth certificate, it won't be easy. 

Things get even more complicated when her closest friend is attracted to the man Cheyenne has secretly loved for years. For Eve's sake, she decides to step aside-which lands her right in the arms of Dylan Amos, oldest and baddest of the hell-raising Amos brothers. He's the kind of guy she's sworn to avoid. She can't afford to make a mistake, not when she finally has a chance to learn who she really is and change her life for the better. But...maybe there's more to Dylan than she thought. Maybe letting him go would be a bigger mistake.



Please translate it!
Dari cover-nya keliatan adem kan ngelihatnya? Ceritanya juga bikin adem kok ^^

Ceritanya setipe sama Virgin River serinya Robyn Carr makanya aku suka banget ama seri Whiskey Creek ini.Brenda Novak masih menulis buku terakhirnya sih (When Summer Comes). Sayang yang diceritain di seri ini sedikit, padahal karakternya cukup banyak di kota kecil Whiskey Creek.

Pokoknya di ketiga buku ini cowoknya agak tipe-tipe bad boy (lagi-lagi aku doyan ama tipe karakter cowok seperti ini ^^). Ceweknya juga tipe-tipe tough tapi sebenarnya rapuh.

Whiskey Creek ini bacaan super ringan kok. Dengan romance yang sedang-sedang saja "panas"nya dan sweet tapi karakter di buku ini lah yang membuatku jatuh cinta dengan seri ini.

Review bisa dilihat di sini: http://www.resensiharlequin.com/search/label/Brenda%20Novak

5 comments:

  1. belum pernah baca Robyn Carr, mungkin buku ini setipe Lakeshore Chronicles-nya Susan Wiggs ya phie? lebih memberatkan ke drama keluarga?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yep, setipe banget. Robyn Carr, Susan Wiggs, Sherryl Wood, Debbie Macomber, dan Brenda Novak setipe ceritanya.

      Nggak drama keluarga sih, tapi campur tangan keluarga dalam seri ini cukup kental. Tapi yang aku suka tuh persahabatan antartokoh dan chemistry yang dibangun tuh dapet banget, terutama yang When Snow Falls ^^

      Delete
  2. suka banget sama cover when snow falls deh. Jadi penasaran sama bukunya

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya, aku juga suka sama cover itu, salju.. kapan bisa liat salju ya.. Hmm..

      Delete
    2. Samaaa aku juga paling suka cover yang bawah itu, bikin adem bener... :D

      Delete