Pages

Sabrina Jeffries - The Dangerous Lord [Lord Trilogy #3]
J.D. Robb - Imitation in Death [In Death #17]

Julie Garwood - Sweet Talk

Title : Sweet Talk
Author : Julie Garwood
Publisher : Penguin Group
Published Date : August 2012
Pages : 313
Genre : Suspense Romance

In the new contemporary romance from #1 New York Times bestselling author Julie Garwood, a detective and a lawyer are falling in love— and making a federal case out of it.

When FBI agent Grayson Kincaid first encounters Olivia MacKenzie, she makes quite an impression.

The beautiful, tough, young attorney has stumbled into the middle of an FBI sting operation and has reduced it to chaos. Months of surveillance and careful planning down the drain, Kincaid’s partner is furious and lets Olivia know that she’s ticked off the wrong guy. After all, he’s FBI.

Olivia isn’t intimidated by his partner’s bullying because she’s something even scarier . . . she’s IRS.

And working for the IRS isn’t for the faint of heart. She’s on the trail of an elaborate Ponzi scheme, one that threatens to ruin the lives of naive and unsuspecting victims, and one she has personal reasons to be angry about. But after she asks questions of the wrong people, her life is suddenly endangered. She’s accustomed to fighting for the underdog but being vulnerable herself is a very different story. Smart enough to know when to call for reinforcements, she contacts Grayson Kincaid.

Together they make an excellent team to fight corruption but Olivia is also fighting the immediate and intense attraction she feels for Agent Kincaid, and that may be a battle she is bound to lose.


Indonesian:
Suka abis ama nih cerita!
Whoaaa... Gak bisa berhenti senyum-senyum deh, karakternya lucu, smart, dan tentunya membuat kakiku bergelung. Yep, ceritanya hot dan membuatku mendamba.

Ceritanya dibuka mengenai empat anak perempuan yang menderita penyakit kanker dan karena mereka bersama-sama dirawat, mereka menjadi teman akrab. Kenakalan mereka membuatku tertawa dan pemujaan mereka terhadap Dr. Pardieu membuatku ingin memeluk dokter satu ini.

Sebenarnya inti ceritanya adalah bagaimana cara Olivia memberhentikan perlakuan ayahnya yang menipu uang para investor. Ketika dia mencari cara tersebut, dia malah ketemu sama agen FBI, Grayson Kincaid. I love this man! Dia pinter masak, protektif, melindungi Olivia, dan tentunya seksi. Bahkan dia bisa membuat Olivia terbakar hanya dengan sentuhannya.

Aksi kejar-kejaran untuk menangkap siapa yang mengincar Olivia benar-benar seru. Walaupun sebenarnya Olivia dan Grayson sudah tahu siapa dalang di balik semua ini, tapi mereka perlu bukti. Pokoknya seru banget deh suspense-nya. Jadi berasa ikutan dalam penyelidikan juga. Two thumbs up buat plotnya.

Secara keseluruhan, nih buku wajib baca buat yang suka suspense romance dengan percintaan yang hot, alur yang ringan dan tak dapat ditebak (untuk karakter Jane), kocak, dan manis. Penggemar cerita Julie James juga pasti bakal menyukai cerita ini.

Sepertinya untuk buku berikutnya dalam seri ini bakal mengenai Ronan dan Collins. Hmmm...

English:
Definitely love this book!
Whoaaa... Can't stop smiling coz the characters are absolutely funny, smart, and made my toes curled. Yep, this book is hot, made me want to squirm.

The story start from four girls who lived in a hospital for cancer treatment and became close. It's a sweet beginning. Their mischievous behavior made me laugh and their worship toward Dr. Pardieu made me want to hug him too.

Actually, this story is about how Olivia dismiss his father's due to his fraudulence. Robert Mackenzie had fraud his investor's money. While she tried to find how, she met FBI agent, Grayson Kincaid. I love this man! He can cook, protective, care for Olivia, and of course sexy. He even could lit Olivia's passionate by his touch.

The action to catch who wanted Olivia's death was really exciting. Although Olivia and Grayson who was behind this, they didn't have enough proofs. The suspense absolutely fascinating. I felt like I also took part in the investigation. Two thumbs up for the plot.

Overall, this is a must read book for who like suspense romance with hot romance, light plot and unpredictable (especially for Jane's character), funny, and sweet.

Seem like the installment book will be about Ronan and Collins. Hmmm...


2 komentar:

  1. penasaran.... u made great review, jadi pengen baca nih. Gah overload deh TBR list..
    *dah dikirim email bu*

    BalasHapus
    Balasan
    1. baca, dis ^^
      seru deh ceritanya (buatku sih..)
      tenang, TBR yang ebook menggunung juga, novel terbitan dastan juga blom baca T_______T

      thanks ya

      Hapus